Cereais no almorzo

Dentro da materia de Promoción de hábitos de vida saudable, imos cuestionarnos se os cereais comerciais son unha boa alternativa para o almorzo. Para iso, analizaremos a cantidade de azucre presente en distintas marcas comerciais, seguindo un protocolo de prácticas semellante a este (información en inglés).

Tendo en conta que a cantidade diaria recomendada son 24 gramos en total, veremos o efecto do azucre no organismo e analizaremos como isto pode estar afectando aos nosos dentes.

Hai un feixe de ideas brillantes e exemplo moi ilustrativos na web de The Guardian, en inglés, pero altamente recomendable.

Tres minutos de curta subtitulada explicando a problemática do azucre nos Estados Unidos

Aquí

Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s